opc_loader
Winkelwagen
Promotie
858,24

afvoerput 300x300mm

Artikelnr: MT-AG-33po

Afvoerput MV-AG-33po Ondiep / LOW

Alle afvoerputten uit ons leveringsprogramma zijn gemaakt van roestvaststaal. De gebruiksmogelijkheden zijn veelzijdig en bieden bij deze bijzondere afvoerputten een ongekend gebruiksgemak in afvoeren van (vuil)water en bijbehorend onderhoud. Door een juiste en slimme opbouw van de afvoerput, is het dubbel gelaste rooster, de vuilvanger en stankafsluiter, eenvoudig te verwijderen waardoor deze effectief en snel schoon te maken zijn. 

De AG serie bestaat uit: 230x230mm, 300x300mm en 400x400mm, met horizontale- en verticale uitloop en  ondiepe inbouw. (diepe inbouw op aanvraag)

  • uitneembare stankafsluiter met vuilvanger
  • dubbel gelast rooster, uitermate sterk

Technische specificaties.

afmetingen 300x300mm
hoogte  135mm
waterslot 50mm
max flow

DN70 (75mm) = 50 liter/min

materiaal 18/8 Cr/Ni (AISI 304 L)
rooster  ja, raster 20x20x25mm, dubbel gelast, uitneembaar
stankafsluiter  ja, uitneembaar
vuilvanger ja, uitneembaar

Zie ook bij extra informatie voor meer technische informatie.

432,00
(Prijs excl. btw)

maatvoering (DN)

uitloop

MT-AG-22po, ondiep, onder uitloop DN50-70

Technische specificaties.

KWALITEIT: AISI 316, RVS PRODUCTIE
De RVS afvoerputten worden standaard vervaardigd uit RVS materialen van 18/8 Cr/Ni (AISI 304) kwaliteit. Maar indien gewenst kunnen ze helemaal vervaardigd worden uit RVS kwaliteit AISI 316 materiaal.

LENGTE UITLOOP 
De lengte van de standaard uitlopen wordt vermeld in het hoofdstuk "Technische gegevens". Indien vereist kan de lengte van de uitloop worden verlengd tot de gewenste maat.

VULMATERIAAL VOOR OPPERVLAKTEVERSTERKING 
Om de inbouw van de afvoerput nog makkelijker te kunnen uitvoeren en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een PVC of RVS vulprofiel worden toegepast.

EXTRA AANSLUITINGEN 
Om de mogelijkheid te scheppen dat het fonteintje of sommige apparaten, die niet veel vuilwater produceren, in de omgeving direct aan de afvoerput verbonden kunnen worden, kunnen er extra zijaansluitingen gemaakt worden.

PRODUCTIE ZONDER SIFON 
Alle afvoerputten worden standaard met sifon geproduceerd. Maar in situaties dat men vanwege de omstandigheden van de ondergrond of om een andere reden de beker sifon niet wenst toe te passen, kunnen afvoerkanalen zonder sifon geproduceerd worden.

PRODUCTIE IN SPECIALE MATEN
Hoewel er in het productieprogramma meer dan honderd standaard maten zijn, kan er, indien gewenst, in speciale maten geproduceerd worden.

afvoerput 300x300mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
afvoerput 300x300mm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items