opc_loader
Filters
materiaal
toepassing
afmetingen panelen
Winkelwagen
Promotie
858,24

HACCP wandsystemen


In de voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat de wanden in uw bedrijfsruimtenvoldoen aan de HACCP eisen. Bij nieuwbouw kijkt men vaak naar de gebruikelijke oplossingen, zoals tegelwerk en stalen of aluminium sandwichpanelen. Meest voorkomende nadeel van tegelwerk is dat dit niet slagvast genoeg is, waardoor er glazuur van de tegels af kunnen komen of zelfs scheurvorming kan ontstaan. De voegen gaan kapot en zijn moeilijk om te reinigen en zo ontstaan er serieuze punten waar bacteriën zich kunnen nestelen. Na een langere perioden van schoonmaken en reinigen is er vaak grote slijtage van de voegen. Stalen of aluminium sandwichpanelen kunnen gaan roesten of er ontstaat corrosie. De oorzaak van corrosievorming is vaak door schade dat is ontstaan op de panelen.

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

De HACCP panelen kunnen als voorzetwanden verlijmd worden op gips, gas/cellen beton, stalen isolatiepanelen, metselwerk, tegels, stucwerk en hout.

De brandklasse van het paneel is standaard Euroclass E volgens EN 13501-1. Afwijkende voorkeuren in de brandklasse zijn mogelijk.