opc_loader
Filters
epoxyvloer
Winkelwagen
Promotie
596,00

Epoxy vloercoating 

U kunt zelf onze doe-het-zelf vloercoating aanbrengen als u gebruik maakt van de onderstaande producten en het stappenplan van HACCP-wanden-vloeren.nl. Met onze epoxy 2 of 3 laags vloercoating kunt u in elke (werk) ruimte een goede  basis realiseren die stofvrij, hygiënisch en gebruiksvriendelijk is in het onderhoud. Wij hebben voor u de benodigde producten t.b.v. uw garagevloer geselecteerd en u heeft daarbij de keuze uit de meest toegepaste grijstinten in de geselecteerde RAL-kleuren. U selecteert eenvoudig het gewenste product, bepaalt de kleur om vervolgens uw bestelling met een paar muisklikken te plaatsen.

De 2-componenten epoxycoating van HACCP-wanden-vloeren.nl is een mechanisch te belasten epoxycoating op kleur. Te gebruiken als grondering, coating en sealer in 4 standaard kleuren voor vloeren die middelzwaar belast worden in de industrie, automotive en commerciële sectoren. Na droging ontstaat een glad/lichte sinasappel structuur voorzien van een eiglans eindresultaat.

Onze doe-het-zelf-vloercoating pakket: bestaat uit een 2 of 3 laags epoxycoating (+primer), vloerrol, rolhouder (beugel) en kwasten. 

Doe-het-zelf-pakketten:

systeem omschrijving opbouw verbruik m2
S1 lichte mechanische (loop)belasting 2-laagssysteem + evt primer ca. 400 (+200gr)
S2 zwaar te belasten vloersysteem 3-laagsysteem incl primer ca. 850/900gr
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1